PRIVAT PSYKOLOG OSLO

Daniel Gunstveit

Jeg heter Daniel og har bred erfaring som psykolog i ulike deler av spesialisthelsetjenesten og privatpraksis. Jeg har fullført en tre-årig videreutdanning i Emosjonsfokusert terapi (EFT), og er snart ferdig psykologspesialist med fordypning i psykoterapi. Følelser får naturlig nok ofte stor plass i terapirommet hos meg, og jeg har særskilt kompetanse på å hjelpe deg som strever med både for lite og for mye følelser – i relasjoner og i livet generelt.

Kanskje har du noen vonde opplevelser bak deg som du ikke klarer å gi slipp på, selv om det er lenge siden. Det kan være at du har utviklet noen strategier for å håndtere følelser som har vært nyttige for deg, men som nå skaper noen vansker for deg. Det kan også være at du ikke vet helt hva som er galt i livet ditt, men likevel føler at noe ikke er som det skal. Uansett hva du strever med, er jeg opptatt av å skape et fokus for terapiforløpet som til enhver tid gir mening for deg.

Jeg har tidligere jobbet mye med selvkritikk, vanskelige relasjoner, selvivaretakelse, depressive symptomer, angst, forskjellige typer avhengighetsproblematikk (inkludert spillavhengighet) og ulike problemstillinger knyttet til kropp og selvfølelse. Jeg er også opptatt av eksistensielle problemstillinger, oppmerksomt nærvær (mindfulness) og vanlige livsproblemer som kan oppstå i livets ulike faser, i tillegg til vansker knyttet til kreativitet (for eksempel skrivesperre eller prokrastinering).

Utover terapeutbakgrunnen min er jeg en engasjert fagformidler, blant annet gjennom en deltidsstilling i Tidsskrift for Norsk psykologforening, hvor jeg også anmelder fagbøker. Jeg har ledige timer på kveldstid frem til 1. september, etter dette også på dagtid.

Fyll inn skjemaet, og vi svarer deg innen kort tid.

Vi behandler informasjonen fortrolig. Les mer i vår personvernerklæring.