Course in trauma-sensitive yoga

Trauma-sensitive yoga psychologist work

Home to the body

Traumatiske hendelser kan legge igjen spor i kroppene våre som anspenthet, nummenhet, mageproblemer, hodepine, søvnproblemer eller diffuse smerter. Vi kan føle oss redde for verden og for andre mennesker, at vi ikke er trygge i kroppene våre og at vi er i kamp mot stemmene i hodet. Selv om vi overlevde det vonde vi har vært igjennom, så er det som om kroppen henger igjen i fortiden.

Traumesensitiv yoga er en evidensbasert metode hvor vi gjennom sakte bevegelser, pusteøvelser, meditasjon og avspenning jobber terapeutisk med de fysiske og psykiske manifestasjonene til traumer. Målet er å føle seg mer trygg igjen- i kroppen, i sinnet, med andre mennesker og i verden.

This course will last over six weeks and will only have room for eight participants. In the classes, we will train on regulating our nervous system, on self-care and setting boundaries, on being present in ourselves, and on carefully turning our attention inward so that we strengthen our ability to process the pain we have experienced.

Kurset ledes av Anja Hallan-Wolff, en av våre psykologer ved Traumesenteret. Hun er 500-timers Yoga Alliance sertifisert yogalærer, i tillegg til å ha spesialisert seg på traumebehandling gjennom metoder som EMDR og Narrativ eksponeringsterapi. Du kan lese mer om traumesensitiv yoga here.

Course information and registration

Six course hours + 45 minutes individual preliminary interview

The course is held over 6 consecutive weeks: start 06.02.23

Time: Mondays 16.30-18.00

Location: Øvre Slottsgate 7

Price for the course: NOK 4,500

For registration or questions: anja@psykologvirke.no