PRIVAT PSYKOLOG OSLO

Kurs i traumesensitiv yoga

Hjem til kroppen

Traumatiske hendelser kan legge igjen spor i kroppene våre som anspenthet, nummenhet, mageproblemer, hodepine, søvnproblemer eller diffuse smerter. Vi kan føle oss redde for verden og for andre mennesker, at vi ikke er trygge i kroppene våre og at vi er i kamp mot stemmene i hodet. Selv om vi overlevde det vonde vi har vært igjennom, så er det som om kroppen henger igjen i fortiden.

Traumesensitiv yoga er en evidensbasert metode hvor vi gjennom sakte bevegelser, pusteøvelser, meditasjon og avspenning jobber terapeutisk med de fysiske og psykiske manifestasjonene til traumer. Målet er å føle seg mer trygg igjen- i kroppen, i sinnet, med andre mennesker og i verden.

Dette kurset vil vare over seks uker og vil kun ha plass til åtte deltakere. I timene vil vi trene på å regulere nervesystemet vårt, på selvomsorg og grensesetting, på tilstedeværelse i oss selv, og på å forsiktig vende oppmerksomheten innover slik at vi styrker evnen vår til å bearbeide det vonde vi har opplevd.

Kurset ledes av Anja Hallan-Wolff, en av våre psykologer ved Traumesenteret. Hun er 500-timers Yoga Alliance sertifisert yogalærer, i tillegg til å ha spesialisert seg på traumebehandling gjennom metoder som EMDR og Narrativ eksponeringsterapi. Du kan lese mer om traumesensitiv yoga her.

Kursinfo og påmelding

Seks kurstimer + 45 minutter individuell forsamtale

Kurset holdes over 6 sammenhengende uker: oppstart 06.02.23

Tid: Mandager 16.30-18.00

Sted: Øvre Slottsgate 7

Pris for kurset: 4500 kr

Ved påmelding eller spørsmål: anja@psykologvirke.no

Fyll inn skjemaet, og vi svarer deg innen kort tid.

Vi behandler informasjonen fortrolig. Les mer i vår personvernerklæring.