Trygge rammer og tydelige utfordringer

Individuell samtaleterapi

Erfarne psykologer

Alle slags problemstillinger

Enkel online booking

Hva kan du forvente?

Du kan forvente at vi er vennlige, aktive, støttende, utfordrende og dyktige. Vi tilbyr terapisamtaler ved vanlige livsvansker, eller dybdeterapi for mer sammensatte vansker.

Vi hjelper mange med begrenset utbytte fra tidligere terapi med vår unike spesialiseringsgrad. Vi har spesialister innen de fleste felt og kun erfarne psykologer i staben.

Hvordan er det å gå i terapi?

Uansett begynner vi oftest med å etablere en felles forståelse for hvilke ønsker/mål du har for behandlingen. Dernest ser vi på noen konkrete situasjoner der vanskene intensiveres. Derfra forsøker vi å kartlegge den indre dynamikken som ligger til grunn for vanskene – og veien ut.

En slik bevisstgjøring og sortering gjør at man begynner å få litt mer oversikt og forståelse, noe som i seg selv er hjelpsomt. Denne kartleggingen gir oss også et omriss av hva som skal til og hvordan vi kan legge opp en terapi for at du skal bli kvitt symptomene og nå de positive målene du måtte ha for livet ditt.

Vi tilstreber å skreddersy en arbeidsmåte som gir mening og som oppleves hjelpsom . Våre faglige vurderinger vil danne et tydelig utgangspunkt og så evaluerer vi sammen behov for eventuelle justeringer.

hvordan finne psykolog

Våre psykologer

Velkommen til terapi hos Psykologvirke

Vi i Psykologvirke tilbyr terapi hos erfaren og anbefalt psykolog i Oslo sentrum, mannlig som kvinnelig, med kort ventetid, dag og kveldstid. Du kan enkelt bestille psykologhjelp hos oss i vår online booking, uten henvisning.

Vi bistår med alt fra avgrensede livsvansker som for eksempel ulike kriser og dilemmaer, til angst og depresjonplager, til mer langvarige vansker knyttet til selvfølelse og relasjoner. Vi behandler de fleste psykiske lidelser.

Vi bruker anbefalte metoder som ulike former for kognitiv terapi såvel som psykodynamisk terapi, med særlig spesialisering innen intensiv dybdeterapi, ISTDP

Fyll inn skjemaet, og vi svarer deg innen kort tid.

Vi behandler informasjonen fortrolig. Les mer i vår personvernerklæring.