Psykolog på nett – book videoterapi hos erfaren spesialist

Med psykolog på nett kan du enkelt og effektivt få den hjelpen du trenger. Terapi over nett fungerer som en hver annen psykologtime og er bevist å være like effektivt. 

Vi tilbyr terapitimer over nett gjennom sikker videoløsning hos erfarne psykologer, uansett hvor du befinner deg.

Enkelt, konfidensielt og like virksomt. 

Fordeler med psykolog på nett

  • Sparer tid ettersom du slipper å reise til et kontor 
  • Kan gjennomføres i komfor av ditt eget hjem eller hvor du selv skulle ønske 
  • Like effektivt som tradisjonell terapi 
  • Senker terskelen for å oppsøke psykolog 
  • Rask tilgang til psykolog 

Hvorfor velge nettpsykolog?

I forbindelse med Korona-pandemien har dette i perioder blitt det eneste alternativet. Psykolog på nett har blitt den nye normalen, men ikke alle som tilbyr terapi over nett har like mye erfaring. Psykologvirke har lang erfaring med terapi og parterapi, både over nett og ansikt-til-ansikt. 

Heldigvis er psykolog på nett for de aller fleste et fullgodt alternativ, og ikke bare det: Online psykologtimer har også en rekke fordeler; for mange kan psykologtime på nett senke terskelen for å i det hele tatt oppsøke psykologhjelp. Over nett kan psykologer nås av alle, uansett hvor man bor. Det kan også være enklere å få til rent praktisk i en travel hverdag.

Mennesker med mobilitetsbegrensninger vil oppleve særlig store fordeler med å kunne oppsøke psykolog på nett.

Rask tilgang på god psykologhjelp over nett bidrar til å kunne hindre at problemene rekker å utvikle seg for langt.

Er online terapi effektivt?

Forskning har lenge vist at psykologhjelp på nett er like effektivt som ved personlig oppmøte. Via skjerm møtes man virkelig ansikt til ansikt.

Psykologene og psykologspesialistene våre er høyt kvalifiserte med mye erfaring, mange års videreutdanning og med kontinuerlig fokus på fagutvikling.

Vi tilbyr fokusert kvalitetsbehandling til individ og par.

Nå har du mulighet til å få fullgod bistand av oss, uansett hvor du befinner deg. Du kommer raskt i gang via online booking og finner fort ut om det er noe for deg.

Fordelene med videoterapi via psykolog på nett ser klart ut til å oppveie ulempene. Det er likevel en ny virkelighet som man kan trenge litt tid å venne seg til.

Dersom du ennå ikke er klar for å bestille time, får du mer informasjon ved å lese videre.

Hvordan fungerer det?  

  1. Du bestiller enkelt time via vår online booking. Trykk på bestillingsknappen, velg tjeneste psykolog og tidspunkt.
  2. Du får så en bekreftelse på timen med en lenke. Noen minutter før timen logger du inn med navn og telefonnummer. Psykologen får melding om at du venter og dukker opp til avtalt tid.
  3. Du må naturligvis finne et sted hvor du kan være uforstyrret med en stabil internettlinje.
bestilling av psykolog på nett

Er psykolog på nett sikkert?

Våre nettpsykologer bruker en velprøvd videoløsning spesifikt designet for helsepersonell med ende-til-ende kryptering, i tråd med alle personvernretningslinjer.

Du kan lese mer om løsningen på whereby.com . Løsningen er utbredt og velprøvd og du er sikret full konfidensialitet. Systemet er ende-til-ende kryptert og tilfredstiller krav til GDPR.

Psykolog på nett eller ansikt-til-ansikt – hva skal du velge?

Å møte psykologen på nett er kanskje ikke for alle. For noen vil det føles mer utrygt og fremmed. Andre er rett og slett uvant med å ta i bruk teknologi.

For noen kan det hjelpe å treffe psykologen ansikt til ansikt først. Når en kontakt først er etablert kan det være lettere med videoterapi. Noen vil nok fortsatt få best hjelp ved personlig oppmøte.

Mange tenker at det vil bli for distansert, og at videokonsultasjoner ikke egner seg i mer emosjonelt ladde sammenhenger. Vår erfaring er at dette som regel ikke er tilfelle.

Genuin kontakt, empatisk inntoning og nære følelsesmessige møter skjer definitivt også gjennom nettet. Forskningen viser at videoterapi fungerer godt også med såkalte emosjonsfokuserte terapiformer og intensiv dybdeterapi (ISTDP).

Psykologtimer via nett innbyr også til å kunne regulere grad av nærhet gjennom hvor nærme man sitter skjerm og kamera, noe som i enkelte tilfeller kan være svært relevant.

Hvorfor velge Psykologvirke

Psykologvirke utgjør en mindre gruppe høyst dedikerte fagpersoner. Flere av oss er psykologspesialister og alle har lang arbeidserfaring og videreutdanning.

Du kan forvente at vi er fokuserte, aktive, lyttende, støttende, utfordrende og profesjonelle. Vi er her for å bistå deg med alt det vi kan.

Fokuset vårt ligger på  det som er viktig for deg til enhver tid og vi hjelper til med å etablere og opprettholde et konstruktivt fokus gjennom terapiforløpet. Vi graver ikke i fortiden for gravingens skyld, men forsøker også å unngå ren skraping på overflaten og lettvinte råd.

Vi ønsker å gi deg noe av verdi for din hverdag hver time.

Hvor mye koster det?

En enkeltime med hos Psykologvirke koster 1420 kroner på dagtid og 1620 kroner på kvelden. Ettersom terapi over nett er bevist like effektivt som tradisjonell terapi, er prisen den samme for en time på nett som ansikt-til-ansikt. 

Se alle våre priser her. 

Psykologhjelp på nett er kommet for å bli – også for parterapi

Ingenting passer like godt for alle. Samtidig ser vi at den skepsisen både klienter og psykologer kan ha til psykologvirksomhet over nett fordufter i det man faktisk prøver det ut. Psykolog på nett fungerer godt.

Tidspunktet for å ta i bruk denne teknologien over en lav sko har definitivt kommet.

Psykologtimer via nett gir oss nå muligheten til å fortsette terapiforløp man ellers måtte ha satt på pause, og hjelpe nye som får behov for bistand.

Dersom du velger psykolog på nett gjennom Psykologvirke garanterer vi en enkel, sikker og fokusert terapi der vi stiller med oss selv som hele mennesker og det beste av fagkunnskap.

Velkommen skal du være.

Fyll inn skjemaet, og vi svarer deg innen kort tid.

Vi behandler informasjonen fortrolig. Les mer i vår personvernerklæring.