PRIVAT PSYKOLOG OSLO

psykolog-øvre-slottsgate

Velkommen til Traumesenteret

Vi som tilbyr terapi ved Traumesenteret sikter mot å hjelpe både enkeltmennesker og familier med å bearbeide reaksjoner på vanskelige eller traumatiske livshendelser. Psykologiske traumer er hendelser og opplevelser som overvelder vår evne til å mestre og forstyrrer vår rytme og balanse.

Våre terapeuter tilbyr en rekke forskjellige metoder for å hjelpe deg å skape, eller gjenerobre, harmoni, trygghet og innsikt i deg selv og viktige relasjoner. 

Hos oss jobber vi for å se hele mennesket i all sin kompleksitet og tilpasser behandlingen til dine erfaringer og behov. Par og familier er også velkomne. 

Hvem jobber ved Traumesenteret og hvilke behandlinger kan vi tilby?

Ved Traumesenteret har vi samlet en gruppe psykologer med lang erfaring fra psykisk helsevern. Vi har tro på menneskets iboende evne til å hele seg selv i en trygg relasjon. Hos oss streber vi å se personen bak symptomene. Vi har bred kunnskap om evidensbaserte terapiformer  og følger med på nyere metoder under utvikling. Vi har kunnskap om terapi med barn og ungdom, voksne, par og familier, og spesialkompetanse på terapi med flyktninger.

Vi tilbyr flere traumespesifikke terapiformer som inkluderer kroppen i samtaleterapi (EMDR, Kroppsorientert terapi, Traumesensitiv yoga og Forlenget eksponering).  I tillegg tilbyr vi både intensiv korttids psykodynamisk terapi (ISDTP) som hjelper med å forstå og håndtere konfliktfylte følelser som oppstår i relasjoner, og Internal family system therapy (IFS) som har som mål å erkjenne, akseptere og omfavne flere sider ved seg selv.

psykolog lokaler ved Stortinget

Er behandling ved Traumesenteret noe for meg?

Det som skiller oss mest ut i privatmarkedet er lang spesialisering i en intensiv form for dybdeterapi hvor man kan arbeide mer aktivt og effektivt med sammensatte tilstander – når verktøy og teknikker ikke er nok.

Vi arbeider ellers utfra mainstream psykologiske grunnantagelser, og behersker et utvalg av metoder. Vi arbeider hele tiden med kompetanseutvikling, blant annet gjennom jevnlig seminar og veiledning.

Bestiller du time hos oss er du dermed garantert å komme rett til høyt spesialiserte, oppdaterte og erfarne psykologer, mannlig eller kvinnelig etter eget ønske – midt i Oslo sentrum.

Dersom du har allerede har bestemt deg for å ta kontakt med oss, kan du sende en forespørsel eller bestille time her.

Våre psykologer bistår med alt fra avgrensede livsvansker som for eksempel ulike kriser og dilemmaer til angst og depresjonplager, til mer langvarige vansker knyttet til selvfølelse og relasjoner.

 

Ingen utfordring er for liten og ingen for stor. Vi har vært borti de fleste tema og problemstillinger.

Dersom du er usikker på om vanskene dine egner seg for terapirommet er det strengt tatt bare en måte å finne ut av på, og noe vi kan drøfte åpent i første time.

Vi tilbyr parterapi for par i alle livsfaser, både enkeltstående sesjoner og lengre forløp.

Vi tilpasser metodene etter klienten. Våre psykologer i Oslo sentrum behersker blant annet psykodynamisk terapi, ISTDP, eksistensiell psykoterapi, kognitiv terapi, mindfulness og metakognitiv terapi.

Vi kan også tilby coaching / rådgivning i forbindelse med ulike karriere- og livsvalg, samt foredragsvirksomhet, arbeidsmiljøkartlegging, konflikthåndtering, sykefraværstiltak, arbeidsrettet terapi, bedriftshelsetjeneste og lederutvikling.

Vi har både mannlig og kvinnelig psykolog på vårt kontor i Oslo sentrum.

Traumesenteret

Ved Psykologvirke samler vi noen av Norges fremste eksperter på traumer

Ved Traumesenteret bygger vi opp et kompetansenter for traumepsykologi. Vi tilbyr cutting-edge pasientbehandling, i tillegg til undervisning, utdanning og veiledning av helsepersonell.

Vi jobber også på samfunnsnivå, rettet mot en dypere kulturell forståelse av hvordan traumepsykologi kan ligge til grunn for hverdagsproblematikk og større samfunnsmessige konfliktlinjer. Denne kunnskapen anser vi som avgjørende for folkehelsen og fremtidige generasjoner.​

Fyll inn skjemaet, og vi svarer deg innen kort tid.

Vi behandler informasjonen fortrolig. Les mer i vår personvernerklæring.