Virkebloggen

Søvnproblemer og insomni Psykologvirke

Søvnproblemer

I denne artikkelen vil du kunne lære mer om søvnproblemer. Herunder tilstanden kalt Insomni. Teksten tar for seg vanlige symptomer, årsaker og potensielle løsninger. Hva kan du forsøke på egen hånd? Når kan eller bør du oppsøke hjelp?

Når sex blir vanskelig

Når sex blir vanskelig

I denne teksten får du innsikt i mekanismer som kan skape problemer i sexlivet. Du vil lære mer om betydningen av ulikt tenningsmønster. Til slutt vil du få tips om hvordan paret kan snu en negativ seksuell syklus.

Skeiv kjærlighet psykologvirke

Skeiv kjærlighet – er det annerledes?

Forskningen viser at det er de samme tingene som er av betydning for parforholdet uansett legning eller kjønnsidentitet. Bærebjelken er emosjonell kontakt, intimitet, forpliktelse, trygghet og rom til lek og utforskning.  

Terapi for ungdom ved Psykologvirke

Terapi for ungdom

I denne teksten får du kjennskap til hvorfor og hvordan vi i Psykologvirke møter ungdom med små og store livsutfordringer.

Hvordan redde forholdet - 9 spørsmål

Hvordan redde forholdet? 9 spørsmål å stille seg

TEKST: KRISTIN HARALDSDÒTTIR ASPELUND, psykolog og parterapeut Stiller du deg spørsmålet om hvordan du kan redde forholdet?  Et viktig steg er å er å involvere partneren din i usikkerheten du kjenner på.  Ikke sjelden kommer par i terapi, hvor den ene har gått med en

Fyll inn skjemaet, og vi svarer deg innen kort tid.

Vi behandler informasjonen fortrolig. Les mer i vår personvernerklæring.