PRIVAT PSYKOLOG OSLO

Parterapi priser

Mer utfyllende om ulike betingelser og vanlige spørsmål besvares lenger nede. Her er en enkel oversikt over priser for privat psykolog hos oss (gjeldende fra 01.01.24).

TjenestePris dagPris kveld (etter kl 15.30)
Individualterapi 45 min.1650,-1900,-
Individualterapi 60 min.2250,-2500,-
Individualterapi 75 min.2750,-3150,-
Parterapi 75 min.3000,-3350,-
Parterapi 90 min.3450,-4050,-
Parterapi 120 min.4650,-5450,-

Forsikringskunder + 15%
Prisoppgang i tråd med KPI ved årsskiftet

KOSTNAD, BETALING, AVBESTILLING, KVELDSPRIS OG ØVRIGE BETINGELSER

 • Kveldspris gjelder timer påbegynt kl 15.30 eller senere.
 • Timer må avbestilles senest 48 timer før starttidspunkt på oppsatt time. Avbestillinger etter dette tidspunktet belastes i sin helhet uansett årsak. Dette inkluderer forhold som klienten ikke selv kan lastes for, inkludert sykdom. Dette er vanlig praksis hos private psykologer og en av ulempene med private psykologtilbud. Hvis du ikke kan møte grunnet sykdom, vil du få tilbud om å gjennomføre timen over video. For å verne våre andre klienter og våre psykologer mot smitte, er det ikke anledning å møte fysisk til time hvis du er syk.
 • Avbestillinger eller endringer gjør du selv på nettet via en lenke i bekreftelsesmailen du fikk da du bestilte time. Det er ikke mulig å gjøre endringer selv etter 48-timers fristen. Send da en mail til behandler og informer om at du likevel ikke kan møte til timen.
 • Betaling med kort rett etter timen. Vipps kan unntaksvis godtas. Faktura kan unntaksvis godtas mot gebyr på kr 100,- Fakturagebyr tilkommer også hvis du ikke møter til timen.
 • Den som ønsker betaling dekket av forsikringsselskap eller arbeidsgiver, klarerer muligheten for dette og legger enklest ut for behandlingen selv og får samlekvittering for refusjon i etterkant. Dersom dette ikke er mulig, vil vi ved fremlegging av garanti fra forsikringsselskap/arbeidsgiver sende faktura direkte dit.
 • Rapporter etc. kan skrives for 650,- per forbrukte halvtime dag/ 750,- per time på kveldstid
 • Blokktime tilbys kun for intensiv dybdeterapi (ISTDP) for de som reiser inn utenbysfra.
 • Kontakt mellom timene er begrenset til å gjøre nye avtaler. Ta direkte kontakt med din behandler via epost.
 • Ved eventuelt akutt hjelpebehov mellom timer benyttes akutteam i bydel eller legevakta.
 • Betaling og tiden det tar å sette opp ny time inngår i den oppsatte tiden for hver time.
 • Vi ser frem til et ryddig og godt samarbeid om de praktiske tingene, så vi kan forene kreftene best mulig om det gode prosjektet du har gående.

TOTAL KOSTNAD VS TIMEPRIS HOS PSYKOLOG

Hvor mye en hel behandling hos psykolog vil koste er selvfølgelig avhengig ikke bare av timepris, men total behandlingslengde. 

Det er mange som spør hvor mange timer man trenger for å finne ut hva psykologbehandling koster. Dette er det ikke mulig å si så mye fornuftig om før vi har møttes. 

Vi etterstreber å arbeide så effektivt som mulig. Helt i øvre grense av dine toleransegrenser. 

Vi er spesialister i intensiverte former for psykoterapi. Som en tommelfingerregel koster sjelden en behandling hos oss mer enn en ny sofa 🙂 

HVA ER PRISEN FOR TERAPI HOS PSYKOLOG VIA VIDEO?

Forskning og erfaringen til både oss og klientene våre tilsier at videoterapi er et likeverdig tilbud for de fleste. For noen passer det bedre. 

Kostnadene våre er omtrent like og vi tar derfor samme pris for timer hos psykolog via video som ansikt-til-ansikt. 

NÅR VET MAN HVA DET KOSTER MED PSYKOLOGBEHANDLING?

Etter at vi har møttes et par ganger er det lettere å anslå cirka totalpris. Hvor lang tid en bebandling tar avhenger av både utgangspunktet og kvaliteten på samarbeidet vi klarer å etablere. 

Ofte kan det være lurt å arbeide intensivt sammen innledningsvis, og så kan man ha mye mer luft mellom timene etterhvert. Slik spres kostnaden også utover i tid. 

Vi vil være fleksible og legge opp et løp som også passer lommeboken din slik at du kan ha råd til å få den hjelpen du trenger.

Fyll inn skjemaet, og vi svarer deg innen kort tid.

Vi behandler informasjonen fortrolig. Les mer i vår personvernerklæring.