Psykolog Oslo uten henvisning: Psykologvirke

Om du leter etter psykolog i Oslo uten henvisning er Psykologvirke et godt alternativ. Vi har kun erfarne psykologer med flere års videreutdannelse. 

Vi tilbyr fokuserte terapiforløp av høy kvalitet.

Du kan lese om våre ulike psykologer og komme raskt i gang ved å benytte denne lenken til vår enkle online booking.

Våre psykologer og psykologspesialister er høyt kvalifiserte med lang erfaring med de aller fleste problemstillinger og behersker et utvalg av metoder.

Du trenger ikke gjøre spesielle forberedelser, kom som du er så tar vi det derfra.

Her kan du lese mer om oss.

Psykolog Oslo uten henvisning vs. med henvisning

Psykologvirke er en helprivat psykologklinikk noe som innebærer at man betaler behandlingen i sin helhet selv eller via egen eller arbeidsgivers helseforsikring.

Fordelen er at man kan gå til psykolog uten henvisning fra fastlege, fritt velge mellom tilgjengelige psykologer og man kommer raskt i gang før problemene får utviklet seg.

Om man ikke har helseforsikring eller råd til å betale behandlingen selv, kan man dra til fastlegen for å drøfte din situasjon.

Om fastlegen vurderer at du har krav på et offentlig tilbud vil du få en henvisning og kun betale egenandeler opp til frikortgrensen.

Ulempen er blant annet at man må påregne litt lengre ventetid og at man ikke står like fritt.

Velge psykolog med eller uten henvisning?

Dersom du fortsatt er usikker på hvilket tilbud som vil være riktig for deg har vi skrevet en lengre guide over de ulike alternativene for psykolog i Oslo uten henvisning og med henvisning: Guide til psykolog i Oslo.

Om du har bestemt deg for å gi helprivat psykolog uten henvisning et forsøk kan du lese om og velge mellom våre psykologer, få oversikt over tilgjengelighet de nærmeste dagene og ukene og enkelt bestille time her.

Vi ønsker deg lykke til og alt det beste med det fine prosjektet du har gående med å hjelpe deg selv litt videre.

 

Fyll inn skjemaet, og vi svarer deg innen kort tid.

Vi behandler informasjonen fortrolig. Les mer i vår personvernerklæring.