PRIVAT PSYKOLOG OSLO

Psykolog online – enkel info og bestilling av terapi

Terapi hos privat psykolog online over hele Norge fra Psykologvirke i Oslo. Enkel booking, vanlig pris, bra resultat, psykologisk rådgivning.
Psykologvirke tilbyr nå alle sine tjenester via video. Enkelt, konfidensielt og effektivt.

Psykolog online har blitt den nye normalen i helsevesenet. Psykologvirke har spesialistkompetanse og tilbyr nå alle tjenester via video.

Det er enkelt, konfidensielt og like effektivt i følge forskning. Vår personlige erfaring er at kvaliteten på kontakten og det terapeutiske arbeidet er fullt på høyde.

Her kan du lese mer om terapiformen og spesifikt hvordan vi i Psykologvirke tilbyr online psykolog til hele Norge fra vårt kontor og våre hjem i Oslo.

For de fleste både terapeuter og klienter er dette fortsatt litt fremmed. Er det tilstrekkelig enkelt, trygt og effektivt?

Psykolog online – enkel booking

Å få psykologhjelp online hos oss er veldig enkelt. Du bestiller time via vår online booking der du selv velger psykolog og tidspunkt.

Før timen får du en lenke. Når du trykker på lenken logger du inn med bankid. Så er terapisamtalen i gang.

Vi tilbyr fokuserte terapisamtaler over nett noe som innebærer at du raskt finner ut om vi er riktig psykolog for akkurat deg.

Vi har et gjennomgående fokus på fagutvikling og tilbyr kvalitetsterapi for både individ og par. Psykologene våre har flere års videreutdannelse og vi har spesialister på de fleste felt.

Dersom du allerede har bestemt deg for å gi det et forsøk kan du bruke knappen under. Du vil da kunne velge tjeneste, psykolog og tidspunkt.

Velprøvd løsning for terapi online

Våre online psykologer bruker programmet Confrere, en ende-til-ende kryptert løsning for terapi online som er utbredt i helsevesenet.

Løsningen er i tråd med alle gjeldende personverretningslinjer. Det er kun du og psykologen som har tilgang til det virtuelle rommet dere møtes i og data blir ikke lagret.

Om du velger psykolog online sikrer vår løsning full konfidensialitet.

Kan psykologis behandling online være like effektivt?

Forskning har lenge vist at at terapi online er like effektivt som å møtes ansikt til ansikt. I hvertfall på gruppenivå.

For noen vil det innebære klare fordeler. Terskelen for å oppsøke hjelp senkes, tilgjengeligheten til hjelpen øker og man sparer tid.

For andre vil fortsatt tradisjonelt oppmøte være det beste. Enten man ikke klarer å bli fortrolig med og ha tillit til teknologien, eller fordi noe går tapt uten å være fysisk i samme rom.

Hvordan videoterapi vil fungere for akkurat deg er det strengt tatt bare en måte å finne ut av på.

Pris for online psykolog

Prisene for videokonsultasjoner er identiske med vanlige konsultasjoner. Dette gjenspeiler forskningen viser lik effekt.

Noen tilbydere belaster sågar klientene noe ekstra for avgiften knyttet til bruk av programvare.

For noen er tid penger og da vil tidsbesparelsen gjøre regnestykket lønnsomt, sammenlignet med tradisjonell terapi.

Online terapi, psykologisk veiledning og parterapi

Psykologvirke tilbyr psykologtjenester for alle problemstillinger. Psykologisk veiledning og terapisamtaler for normale livsvansker, overgangsfaser og kriser. Parterapi online for par i alle livsfaser. Og metodisk behandling av psykiske lidelser og langvarige og sammensatte problemer med selvfølelse og relasjoner.

Chat, tips, telefon og psykologiske tester og annen hjelp online

Foreløpig tilbyr vi kun videoterapi. Ved ønske kan vi også tilby telefonterapi. Siden det er dårligere forskningsmessig belegg for denne terapiformen er telefonterapi kun å regne som en overgangsløsning.

Vi tilbyr ikke andre online løsninger som online chat med psykolog eller psykologiske tester online. I bloggen vår finner du en rekke tips til selvhjelp om ulike temaer.

Psykologvirke i Oslo – hele Norges private psykolog online

Det sier seg selv at terapi online hos psykolog kan tilbys fra hvor som helst. Psykologvirke tilbyr sin spesialistkompetanse for å nå ut til innbyggere i hele Norge og i våre medborgere i utlandet også.

Spesielt ønsker vi å holde hulene i gang nå under pandemien som er over oss. Når mye annet arbeid stopper opp kan det indre arbeidet uforstyrret fortsette.

Vi ønsker deg alt godt i det gode prosjektet du har gående. Dersom vi kan være til hjelp stiller vi med oss selv som hele mennesker og det beste av fagkunnskap.

Fyll inn skjemaet, og vi svarer deg innen kort tid.

Vi behandler informasjonen fortrolig. Les mer i vår personvernerklæring.