PRIVAT PSYKOLOG OSLO

Maja Wilhelmina Dragland

Psykologspesialist med lang og bred erfaring fra spesialisthelsetjenesten og privatpraksis, og har bl.a. utdanning i ISTDP og EMDR.

Maja er psykologspesialist med lang og bred erfaring med utredning og behandling fra flere ulike nivå i spesialisthelsetjeneste og privat praksis. Hun har jobbet som psykolog siden 2003. Hun har hovedsaklig jobbet med voksne, men har også jobbet med barn, ungdom, familier og par.

Maja har erfaring med flere ulike typer problematikk, som feks relasjonelle vansker, traumer, depresjon, utbrenthet, angstlidelser, selvbildeproblemer, psykoser og rusavhengighet. Hun har erfaring med konflikthåndtering, kriser, langvarige og sammensatte belastninger og sorg. Hun har også erfaring med veiledning av helsepersonell.

Maja er spesialist i klinisk voksenpsykologi og har 5 års videreutdanning i ISTDP. Hun har også videreutdanning i traumebearbeidingsmetoden EMDR og er sertifisert EMDR-terapeut.

Maja tilbyr terapi dagtid. Hun er opptatt av å skape en trygghet i terapirommet som gjør at man aktivt og raskt kan finne frem til gode løsninger og endring som kjennes riktig for den enkelte.