Bestille psykologtime i Oslo – eller resten av landet?

Om du allerede har bestemt deg for å bestille time hos psykolog kan du gjøre det på to minutter via vår online bestilling av psykologtime.

Vi kan enten ta i mot deg i de vakre lokalene våre i Oslo sentrum, eller via sikker videoløsning fra hele landet.

Om du fortsatt vurderer om du skal bestille time hos psykolog kan du her lese mer om hva du kan forvente av en psykologtime hos Psykologvirke.

Første psykologtime?

Når du møter til din første psykologtime trenger du ikke gjøre spesielle forberedelser, bare kom som du er så tar vi det derfra.

Det kan være lurt å ha tenkt gjennom hvilke problemområder som er de vikigste for deg, og et eksempel eller to på situasjoner som intensiverer disse plagene.

Ved å gi det en sjanse finner du raskt ut om det er noe for deg. Vi stiller med oss selv som hele mennesker og det beste av fagkunnskap.

Varighet på psykologtime?

For din første psykologtime anbefaler vi i Psykologvirke en dobbeltime med en varighet på 90 minutter.

Slik kan man komme raskere i gang. Etterhvert som man har gjort litt arbeid sammen, er det enklere å arbeide med seg selv mellom timene.

Om du ikke finner ledige dobbeltimer, fungerer det også å starte med en enkelttime og heller følge opp med en dobbeltime. Enkelttimer har en varighet på 45 minutter.

Psykologtime på dagen

I perioder har vi mulighet til å tilby psykologtime på dagen. I andre perioder kan det være noen dagers eller opp til en ukes ventetid.

Vi tilbyr online booking noe som gjør at du helt enkelt kan finne en ledig tid som passer deg.

Her velger du fritt mellom psykologene våre. Om du ikke klarer å bestemme deg, kan du bare velge tidspunkt så finner systemet ledig psykolog.

Om du ikke finner noe raskt nok kan du også sende en e-post til post@psykologvirke.no så prøver vi å finne en løsning.

Pris for time hos psykolog

Pris for psykologtime varierer. En analyse av de 10 øverste treffene når man søker på psykolog Oslo indikerer en gjennomsnittlig timepris på ca 1350 kroner.

Vi ligger omtrent på snittet. Du kan lese mer om våre priser og betingelser her.

Kostnadene for en behandling er vanskelig å spå på forhånd. I Psykologvirke har vi erfarne psykologer men mange års videreutdanning som tilbyr kvalitetsterapi. Dette senker kostnadene.

Du vil selv merke om du får tilstrekkelig valuta for pengene dine og kan når som helst avlyse om det ikke føles verdt det. Det er ikke slik at du må gå i et år for å finne ut om det er noe for deg.

Det finner vi ut i løpet av de aller første timene og noe vi vurderer sammen fortløpende.

Gratis timer hos psykolog?

Det kan være vanskelig å orientere seg i jungelen av tilbud. Vi har skrevet en oversiktlig guide over hvordan man finner psykolog i Oslo.

Her kan du lese om de ulike alterantivene som finnes og hvorvidt du kan kvalifisere for et gratistilbud.

Dersom du skulle ønske å bestille time hos psykolog i det offentlige må det gå via fastlegen din som må sende en henvisning.

Psykologtime i Oslo eller via video fra hele landet

Psykologvirke tilbyr psykologtimer med høy kvalitet fra erfarne og faglig oppdaterte psykologer. Vi har spesialistkompetanse på de fleste felt.

I tillegg til terapi fra våre vakre lokaler ved Stortinget tilbyr vi nå psykologtimer via nett / video til mennesker over hele landet eller nordmenn bosatt i utlandet.

Vi ønsker deg alt godt i det gode prosjektet du har satt i gang på innsiden med å hjelpe deg selv. Vi bidrar gjerne.

Hvordan bestille psykologtime?

Om du ønsker å bestille psykologtime hos privat psykolog gjør du det på to minutter via knappen under. Her velger du enkelt mellom psykologene våre og tidspunkt.

Du får bekreftelse på timen og alle nødvendige opplysninger tilsendt på mail direkte.

Fyll inn skjemaet, og vi svarer deg innen kort tid.

Vi behandler informasjonen fortrolig. Les mer i vår personvernerklæring.