PRIVAT PSYKOLOG OSLO

Akiah Astral Ottesen

Akiah er spesialist i voksenpsykologi, og kan gi behandling til både ungdom og voksne.

Hun har spesialkompetanse på psykoser og alvorlige traumer, terapeutisk arbeid med flyktninger, og jobbfokusert terapi. Hun tilbyr utredning og behandling, pårørendesamtaler, og veiledning til både klinikere og arbeidsgivere, på norsk eller engelsk.

Hun har videreutdannelse i sansemotorisk psykoterapi og EMDR, som integrerer kroppens minner og reaksjoner i det terapeutiske arbeidet. Hun vil jobbe for at du bedre skal mestre frustrasjoner og grensesetting, finne konsentrasjon og skape mening i livet her og nå. Hun kan bistå med bearbeiding av traumer og vanskelige livshendelser. Akiah er en varm terapeut som vil legge til rette for å tåle de endringsprosesser som terapi innebærer.

I disse podcastene kan du bli bedre kjent med Akiah og hennes tanker om kroppsorientert terapi, kulturelle forhold i det terapeutiske arbeidet og forståelse av hva traumeterapi kan innebære.

Hun er i tillegg en erfaren formidler og tilbyr veiledning og undervisning innenfor temaene traume utredning og behandling, differensialdiagnostikk og kryss-kulturell terapi, terapeutisk arbeid med flyktninger og er forfatter og medredaktør av flere bøker blant annet «Kultur og kontekst i praktisk psykologarbeid». Akiah arbeider også som forsker og er engasjert i å implementere behandling av traume og vanskelige livserfaringer i alt terapeutisk arbeid. Hun har publisert en rekke artikler i internasjonale tidsskrift.

Fyll inn skjemaet, og vi svarer deg innen kort tid.

Vi behandler informasjonen fortrolig. Les mer i vår personvernerklæring.