PRIVAT PSYKOLOG OSLO

Camilla Øyhus

Camilla er psykolog og har erfaring med klienter i alle aldre og med ulike problemstillinger fra sitt arbeid i spesialisthelsetjenesten. Hver onsdag kveld tar hun imot klienter på Psykologvirket, hvor hun ønsker å skape et trygt og empatisk rom som legger til rette for personlig vekst og helbredelse.

Utover sin profesjonsutdanning i psykologi, er Camilla også utdannet innen opplevelsesbasert- (AEDP) og emosjonsfokusert terapi. Disse tilnærmingene vektlegger utforskning og forståelse av indre opplevelser og følelser på et dypere nivå, med mål om terapeutiske gjennombrudd gjennom integrasjon av emosjonelle opplevelser.

Camilla er også opptatt av prosessorientert terapi, som fokuserer på å utforske og forstå tankeprosesser, følelser og handlinger. Hun tilpasser terapien individuelt for hver klient, slik at den best mulig samsvarer med deres behov og mål.

Før hun ble psykolog, var Camilla billedkunstner, noe som har gitt henne en forståelse av det språkløse og hvordan indre bilder, symboler og fantasier kan gi dypere mening. Gjennom samtale kan vi forstå vårt sinn og endre oss selv i prosessen.

Med sin livserfaring kan Camilla sette seg inn i problematikk knyttet til ulike livsfaser, relasjonelle utfordringer og kompleksiteten av menneskelig eksistens. Sammen kan vi utforske selv de mest ladede temaene.

Camilla ser frem til å møte deg og være en støtte på din vei mot bedre mental helse. Ta gjerne kontakt for å avtale en time hos Psykologvirket.

Fyll inn skjemaet, og vi svarer deg innen kort tid.

Vi behandler informasjonen fortrolig. Les mer i vår personvernerklæring.