PRIVAT PSYKOLOG OSLO

Foredrag med psykolog som åpner sinn, hjerte og latterdøra

Ser dere etter psykolog som foredragsholder? Psykologvirke tilbyr foredrag som opplyser, underholder, binder sammen og løfter forsamlingen.

Vi har en rekke faglige frontfigurer i staben, som driver nasjonal og internasjonal kursvirksomhet og jevnlig fagformidling via radio, tv, spalter i avisen og podcaster.

Vi tilbyr foredrag innen psykisk helse, motivasjon, positiv psykologi, kreativitet, ledelse, arbeidsglede, psykedelika, natur, bærekraft, rus, parforhold, personlighet, traumer og mye annet.

Vi tilbyr også rene fagkurs og fagdager for helsepersonell innen de fleste spesialområder. Vi har et særlig fokus på hjelpe hjelperne. Vi har base i Oslo men tilbyr foredragsholdere over hele landet.

«For en formidlingsevne! Jeg har sjelden eller aldri opplevd så mye kunnskap og visdom formidlet så bra! Vi har mottatt mange mail fra ansatte i etterkant, som alle var veldig fornøyde!»

Anne Berthelsen, Sørlandet Sykehus etter foredrag om den psykedeliske renessansen

Foredrag som fenger – om psykologi

Det er mye glede i gjenkjennelse og befriende å kunne le av seg selv. Samtidig er det inspirerende å bli tatt med til ytterpunktene av menneskelig potensiale.

Foredragene til psykologene våre vil alltid innreflektere ønsket til bestiller og forsamlingens hverdag, med sine utfordringer og behov. Med psykologene våre som foredragsholder vil vi alltid gi både faglig påfyll, inspirere og underholde, men vektingen kan være ulik.

Vi tilbyr alt fra faglig tunge faglige foredrag i forbindelse med kurs, konferanser, undervisning og fagdager, til foredrag som er langt løsere i snippen.

Psykologene våre tilbyr for eksempel foredrag i forbindelse med sosiale arrangement og jobbfester som julebord og sommerfest eller ukeslutt, faglunsjer, kick-off og strategisamlinger.

This talk gave me (and everyone attending the convention) shivers. Impactful, truthfull, real. Perhaps the best 20 minutes you can spend to get some clarity about your life and experience.

Carlos Miquel, etter foredrag om psykisk helse, tilknytning og autentisitet

Psykolog som foredragsholder

En god psykolog hjelper den enkelte til å stå i en sann forbindelse til seg selv. Slik kan man også forbinde seg til andre. Og magien i en spontant utfoldende menneskelig utveksling kan oppstå.

Vi tilbyr foredrag med psykologer som nettopp byr på seg selv, så vel som faget sitt. Som snakker et språk som resonnerer med publikum. Som forener og forbinde publikummet gjennom en felles opplevelse.

Foredragsholderne våre er psykologer med menneskelighet og kontakt med egne følelser. Psykologer som gjennom foredraget bringer litt farge inn i hverdagen, som gjør det enklere å forstå komplekse ting. Og som gjør tema relevant for ditt liv og din hverdag.

Grunnleggende motivasjon som foredragsholdere

I en moderne verden havner vi alle i roller og spor. Vi gir en kjærkommen påminner om at livet kan være enda større. Foredrag fra psykologene våre skal gi et hint av at alt er mulig og ingenting er kanskje akkurat slik du tror.

Vi ønsker slik å bidra til et løft litt nærmere de vi kan være – høyest sett.

Foredrag om psykisk helse

I tillegg til foredrag om hvordan almennpsykologi styrer oss i hverdags- og arbeidsliv og hvordan vi kan hacke vår egen psykologiske algoritme, holder vi også foredrag om psykisk helse for en rekke forskjellige virksomheter og organisasjoner.

Vi har en unik erfaringsbakgrunn innen psykisk helse. Vi kommer inn i feltet først som pårørende barn av psykisk syke foreldre. Dernest som hjelpere som selv også har sittet i pasientstolen. Etterhvert som veilander, siden som veiledere for en rekke norske helseinstitusjoner.

Vi har jobbet med barn, voksne, par, familier og pårørende med en lang rekke forskjellige utfordringer innen psykisk helse. I tillegg drar vi veksel på deltakelse i nasjonale og internasjonale kliniske studier.

Send forespørsel om foredrag via post@psykologvirke.no. Vi ser frem til å høre fra dere!

Her kan du lese mer om filosofien og staben vår.

Psykolog og foredragsholder Ivar Goksøyr, Jonas Sharma-Bakkevig og øvrig stab hos Psykologvirke tilbyr her en komplett liste over foredragstema:

Motivasjon, psykisk helse, parforhold, arbeidsmiljø, kreativitet, natur bærekraft, arbeidsglede, stress, psykiske lidelser, kommunikasjon, ledelse, motivasjon, rus, kultur, bærekraft, ptsd, psykisk vold, psykiske lidelser, psykedelika, endring, personlighetstyper, personlighetsforstyrrelser, psykopati, mdma-assistert terapi, psykologi, alkohol, alkoholisme, glede, grensesetting, ensomhet etikk, helse, kreativitet, livet, livsglede, lek, livssorg, livssmestring, rusmidler, spiseforstyrrelser, sorg, søvn, skam, spiritualitet, seksuelle overgrep, traumer, positiv psykologi, trivsel.

Fyll inn skjemaet, og vi svarer deg innen kort tid.

Vi behandler informasjonen fortrolig. Les mer i vår personvernerklæring.