PRIVAT PSYKOLOG OSLO

Hanna Damskau

Jeg bestemte meg for at jeg måtte bli psykolog første gangen jeg lærte om tilknytning – hvordan nære følelsesmessige bånd mellom mennesker formes og påvirker oss gjennom livet. Jeg tror mye av det mennesker strever med både kan forstås og løses relasjonelt.

Jeg var ferdig utdannet psykolog fra Universitetet i Bergen i 2018. Siden da har jeg jobbet i kommunal helsetjeneste for barn og unge, og flere år i Multisystemisk Terapi (MST), hvor jeg møtte ungdommer med alvorlige atferdsvansker, deres familier og systemene rundt. Jeg har fordypet meg i vansker man opplever i ungdomstiden, og hvordan bruke foreldreveiledning som inngang til å bryte negativt samspill hjemme. Jeg har sterk tro på at støtte fra foreldre, med balanse mellom omsorg og grensesetting, er avgjørende for å hjelpe unge ut av skadelige mønstre.

De siste årene har jeg blitt mer interessert i nære relasjoner mellom voksne, både i par, og mellom voksne barn og deres foreldre. Vi trenger jo de samme tingene hele livet: Noen som har tid til oss, er genuint nysgjerrige på vår opplevelse, og som tåler oss uansett hva som skjer. I arbeid med par og voksne barn og foreldre jobber jeg med utgangspunkt i Emosjonsfokusert terapi, der fokuset er å oppdage og bryte dysfunksjonelle mønstre, og utvikle mer harmoniske bånd.

Jeg er snart ferdig med spesialisering i familiepsykologi ved Institutt for Aktiv Psykoterapi (IAP), og har fullført videreutdannelse i Emosjonsfokusert Parterapi ved Norsk Senter for Emosjonsfokusert terapi.

Hos Psykologvirke tilbyr jeg individualterapi, foreldreveiledning, parterapi og familieterapi. Som psykolog er jeg trygg, nysgjerrig og lyttende, og samtidig tydelig når det er viktig å være det. Jeg har en bred verktøykasse med psykologiske metoder, og er opptatt av at vi sammen finner noe som passer deg.

Velkommen hit!

Fyll inn skjemaet, og vi svarer deg innen kort tid.

Vi behandler informasjonen fortrolig. Les mer i vår personvernerklæring.