PRIVAT PSYKOLOG OSLO

Kristin Aspelund

Kristin har over 12 års erfaring som psykolog med spesialisering i par -og familieterapi. Hun har spisskompetanse i Emosjonsfokusert parterapi (EFCT), en 3,5 årig videreutdanning i intensiv dybdeterapi (ISTDP), og en etterutdanning i seksuell helse. Denne kombinasjonen gir en god evne til å forstå både dynamikken i parforholdet og hvert enkelt menneske.

Kristin arbeider med relasjonelle vansker, skam, sorg, sjalusi, utroskap, seksuelle utfordringer, utbrenthet, livskriser og foreldreveiledning. Hun har også erfaring i å veilede andre psykologer og har holdt flere kurs for par og foreldre.

Kristin er særlig interessert i helhetlige tilnærminger til psykisk velvære. Hun har blant annet skrevet sin spesialistoppgave om arkitekturpsykologi og det fysiske miljøets betydning for barn og unge i sårbare livssituasjoner. Hun er også sertifisert instruktør i medisinsk yoga -en terapeutisk yogaform som vektlegger balanse i hvile, bevegelse og pust for god psykisk og fysisk helse.

De som møter Kristin opplever at hun har en egen tilstedeværelse med varme, humor og omsorg. For Kristin er terapi først og fremst et møte mellom mennesker, med takhøyde og trygghet til å åpne opp for følelser som fører til nærhet, mening og vekst.

Fyll inn skjemaet, og vi svarer deg innen kort tid.

Vi behandler informasjonen fortrolig. Les mer i vår personvernerklæring.