PRIVAT PSYKOLOG OSLO

Per Gudmundson

Jeg er veldig glad i jobben min som psykolog. Det er en absolutt glede å møte både nye og kjente personer hver dag. Det er meningsfullt å gi støtte, lindring og skape endring og bedring når andre har det vondt og vanskelig. Jeg har stor tro på terapi og har store ambisjoner for behandlingen.

Det er viktig å kontinuerlig søke kunnskap og utvikle seg som fagperson. De siste årene har jeg latt meg inspirere av den amerikanske psykologen Diana Fosha (Ph.d), som har utviklet behandlingsformen Accelerated Experiential Dynamic Psychotherapy (AEDP). Fosha skriver: «We try to help out patients and ourselves become stronger at the broken places. By working with trauma, loss, and painful consequences, we discover places that have always been strong, places that were never broken.» Behandlingen handler om å parallelt vektlegge styrke, resiliens og vekst og psykisk smerte og dysfunksjonelle overlevelsesstrategier. På den måten vil behandlingen sikte mot å styrke en så autentisk væremåte som mulig i møte med seg selv og andre. Og, gi grunnlag for en rask heling basert på aktivering av egne tilgjengelige ressurser.

Ikke all behandling trenger imidlertid denne psykodynamiske tilnærmingen . Ofte vil kortere og mer fokusert takling av aktuelle kriser eller livssituasjoner være det som trengs. Jeg har over mange år som terapeut utviklet god evne til å raskt vurdere hva som trengs når.

Uansett tilnærming og behandlingslengde vil jeg møte deg som et medmenneske med interesse, respekt og ydmykhet.

Fyll inn skjemaet, og vi svarer deg innen kort tid.

Vi behandler informasjonen fortrolig. Les mer i vår personvernerklæring.