PRIVAT PSYKOLOG OSLO

Regine N. Larsen

Regine tilbyr terapi til individer, par, og familier, både på dag- og kveldstid.

Regine har jobbet som psykolog i over 12 år og har en årrekke bak seg i det offentlige familievernet. Hun har lang erfaring med parterapi og en omfattende videreutdanning i Emosjonsfokusert parterapi (EFT), noe som gir henne spesialistkompetanse på å hjelpe par. Hun sitter i styret for Norsk Senter for Emosjonsfokusert Terapi (SEFT).

Regine har også ekspertise på å hjelpe par hvor det er stor tvil om forholdets fremtid. Hun tilbyr avklaringsrådgivning for å hjelpe par med å ta et veloverveid valg om veien videre i parforholdet.

Regine har bred erfaring med temaer innenfor relasjoner, tillitsbrudd, seksualitet og selvfølelse, både med par og i individualterapi. Hun tilbyr terapi som er forankret i et helhetlig medmenneskelig perspektiv, med fokus på følelser, opplevelser og tilstedeværelse i egen kropp. Hun har også tatt videreutdanning i opplevelsesbasert terapi (AEDP).

Regine er en varm og trygg psykolog som skaper den tilliten som må til for å kunne jobbe sammen i dybden med utfordringer og personlig vekst. Hun er opptatt av at dere sammen finner et mål med terapien slik at den oppleves som meningsfylt. Regine er tilstedeværende og engasjert, og har et genuint ønske om å hjelpe.

Hun tilbyr også samtaler på engelsk.

Lenker til artikler som Regine har skrevet i media:

Fyll inn skjemaet, og vi svarer deg innen kort tid.

Vi behandler informasjonen fortrolig. Les mer i vår personvernerklæring.