PRIVAT PSYKOLOG OSLO

Ida Holth

Ida er psykolog med lang erfaring fra privat praksis. Hun har spesialisert seg i terapiformen ISTDP, en engasjerende og effektiv metode for et bredt spekter av plager. Ida har også erfaring med meditasjon, kognitiv terapi og kroppsorienterte tilnærminger. 

Ida er opptatt av å skape et trygt terapirom der dere aktivt samarbeider om å skape endring. Hun vil hjelpe deg med å øke kapasiteten din til å tåle og regulere følelser, og bli mer bevisst på hvorfor du reagerer og handler slik du gjør. 

Hun har erfaring med behandling av blant annet kompleks PTSD, depresjon, sosial angst, panikkangst, relasjonelle vansker, selvbildeproblemer, komplisert sorg og rusavhengighet. 

I tillegg til klinisk arbeid har hun i mange år jobbet som psykologfaglig redaktør og skribent. Hun er for tiden aktuell med boken «Håndbok for ungdom med vanskelige foreldre».

For direkte kontakt med Ida, send en e-post til ida@psykologvirke.no.

LENKER: 

Intervju med Ida og medforfatter Per Are i forbindelse med lansering av boka Håndbok for ungdom med vanskelige foreldre i Aftenposten: På tide å snu fokus, mener psykologer 

Bok om de «vanskelige foreldrene» utgitt på Spartacus forlag (2023): Håndbok for ungdom med vanskelige foreldre

Intervju med Gabor Maté for Psykologtidsskriftet : Et evig indre arbeid

Intervju med Joseph LeDoux for Psykologtidsskriftet: Frykt og overlevelse

Intervju med Peter Fonagy for Psykologtidsskriftet: Tillit i teorien

Intervju med Siri Hustvedt for Psykologtidsskriftet: Tvetydighetssonen

Fyll inn skjemaet, og vi svarer deg innen kort tid.

Vi behandler informasjonen fortrolig. Les mer i vår personvernerklæring.