PRIVAT PSYKOLOG OSLO

Kristina Hasle Mo

Erfaring og kompetanse på alt fra mildere psykiske plager og utfordringer til mer alvorlige og komplekse psykiske lidelser. Temaer som ofte går igjen uavhengig av problematikk inkluderer følelser og emosjonsregulering, tilknytning, stressmestring, relasjoner, grensesetting, egenomsorg, samt problemløsning versus aksept.

Jeg er mest opptatt av hva som er viktig for deg og hvordan vi best kan samarbeide for å nærme oss det på en meningsfull måte. Bruker elementer fra mange ulike psykoterapeutiske tilnærminger som tilpasses ut fra hvem du er og hvilke utfordringer du har. Dette inkluderer blant annet emosjonsfokusert terapi, psykodynamisk terapi, kognitiv atferdsterapi, metakognitiv terapi, traumesensitiv tilnærming, mindfullness-baserte intervensjoner og psykoedukative teknikker.

I terapirommet har jeg alltid to hovedmål: forsøke å forstå deg best mulig og å få deg til å føle deg trygg i samtale med meg. Ligger det til grunn, kommer mye av det andre av seg selv. I min terapeutstil er jeg opptatt av balanse. Jeg er både veileder og støttespiller, samtidig som jeg er opptatt av at du tar ansvar for ditt eget endringsprosjekt. Jeg er avslappet og engasjert. Opptatt av å ta deg på alvor og skape et trygt rom, samtidig som det er høyt under taket.

Jeg inviterer til en åpen, ærlig og utforskende samtale. Du kan forvente å bli møtt med en varm, empatisk og ikke-dømmende holdning. Samtidig kan du være trygg på at jeg er ærlig og gir deg relevante tilbakemeldinger. Jeg vil gjerne oppfordre deg til å gjøre det samme tilbake. Da pleier samarbeidet å bli bra. Velkommen til samtale!

Fyll inn skjemaet, og vi svarer deg innen kort tid.

Vi behandler informasjonen fortrolig. Les mer i vår personvernerklæring.