Privat psykolog i Oslo sentrum


Parterapi & Familieterapi

Ledende nasjonalt fagmiljø

Spisskompetanse på parterapi & Familieterapi

Erfarne psykologer

Parterapi

 For alle par
Samlivskurs
Avklaring av veien videre

Famlieterapi

For familier i alle situasjoner
Hjelp med fastlåste mønstre
Endre destruktiv dynamikk

Veiledning og undervisning i samlivsterapi illustrert av kompass

Undervisning & veiledning

For helsepersonell
Emosjonsfokusert terapi
Avklaringsrådgivning

Parterapi

Ved å velge en av våre parterapeuter er parforholdet i  trygge hender. Vi har nasjonale og internasjonale kursholdere i staben, et levende og aktivt fagmiljø, ukentlige veiledningsmøter og lang erfaring.  I parterapi hos oss samarbeider vi systematisk for å se og endre mekanismene som har kommet i veien for dere.  Mønsteret er som regel monsteret. Ved å bryte dette håper vi å kunne gi dere mer nærhet, latter, harmoni, intimitet og glede. Eller i det aller minste en ryddig avklaring. 

samlivsKurs

Hold Me Tight® er et samlivskurs basert på Sue Johnsons selvhjelpsbok «Hold meg!». Kurset passer for alle som ønsker å bryte ut av dårlige sirkler i parforholdet og styrke tryggheten og tilliten. For de som allerede går i parterapi, kan kurset også være et fint supplement som gjør det lettere å arbeide på egen hånd.

Kurset går over en helg – to dager fylt med kunnskap og berikende opplevelser som kan gjøre parforholdet deres sterkere. Kurset veksler mellom undervisning i gruppe, sammen med andre par, og øvelser som du og din partner gjør på enerom. Ved behov får dere støtte fra en kursfasilitator mens dere gjør øvelser.

Neste kurs: 11-12. november kl 10-17

 Avklaring – RÅdgivning

Noen par kommer til oss fordi de ikke vet om de ønsker å fortsette i parforholdet. De strever med mye tvil og har vansker med å finne ut om de ønsker å prøve å arbeide mot et bedre parforhold eller om de heller bør avslutte relasjonen. Disse parene trenger et tilbud som tar deres ambivalens på alvor, og gir rom for at partene i denne prosessen har ulike hjelpebehov. Avklaringsrådgivning har som mål å hjelpe par å ta en god beslutning – enten den består i en felles fremtid eller et brudd.

Familieterapi

Ved par & familieavdelingen vår arbeider vi med relasjoner i alle former. Ved siden av parterapi, kan vi også tilby samtaler for annen familieproblematikk som nyfamilieproblematikk, fastlåste relasjoner mellom foreldre og  voksne barn, uheldig familiedynamikk, hjelp til familier i bruddprosess, arvekonflikt og det meste annet. Vi har spisskompetanse på å bryte med destruktive mønstre som har blitt overført gjennom generasjoner. 

Undervisning

Vi tilbyr både samlivskurs til par samt undervisning/utdanning i parterapi og avklaringsrådgiving til fagpersoner.  Vi tilbyr fagdager og foredrag med kursledere som underviser nasjonalt og internasjonalt. I tillegg er vi er knyttet til et internasjonalt nettverk med eksperter i emosjonsfokusert parterapi som vi benytter som gjesteforelesere. 

Veiledning i emosjonsfokusert parterapi illustrert ved vandrende mennesker

Veiledning

Psykologvirke har spisskompetanse på veiledning innen både emosjonsfokusert parterapi og generell familiepsykologi. Vi tilbyr veiledning til psykologer i spesialisering samt terapeuter som tar videreutdanning i emosjonsfokusert parterapi og avklaringsrådgiving. Vi tilbyr veiledning til offentlige og private institusjoner som behandler par og familier.

Psykologene ved avdeling for Parterapi

Dimitrij Samoilow

PSYKOLOGSPESIALIST & PARTERAPEUT

Dimitrij tilbyr individual-og parterapi på dagtid. Han er fagbokforfatter og nasjonal og internasjonal ekspert på emosjonsfokusert parterapi. Han er også en kjent fagformidler og figurerer blant annet på NRK.

Stine Morris Haslund

PSYKOLOGSPESIALIST & Parterapeut

Stine tilbyr terapi til par, individer og familier. Stine har mer enn 20 års erfaring som psykolog og er spesialist på parterapi. Hun er sertifisert i emosjonsfokusert parterapi og er nestleder i Norsk Senter for Emosjonsfokusert terapi.

Regine N. Larsen

PSYKOLOG & Parterapeut

Regine tilbyr terapi til individer, par og familier. Regine har mange års erfaring fra familievernet, videreutdanning i Emosjonsfokusert terapi (EFT) og spesialkompetanse på parterapi. Hun har lang erfaring med arbeid med par, også par hvor det er stor tvil om parforholdets fremtid.

Anniken Lervik Sørengen

PSYKOLOG & Parterapeut

Anniken tilbyr parterapi på dagtid. Hun har mange års erfaring fra familievernet og barne- og ungdomspsykiatrien, Anniken har snart fullført en femårng videreutdannelse og blir da psykologspesialist i familiepsykologi.

Kristin Aspelund

PSYKOLOG & PARTERAPEUT

Kristin tilbyr individualterapi og samlivsterapi. Hun har langvarig spesialisering i par- og familieterapi. Hun har videreutdannet seg i emosjonsfokusert parterapi og og intensiv dybdeterapi, ISTDP.

Julie Barrie

PSYKOLOGSPESIALIST & PARTERAPEUT

Julie har lang erfaring med å hjelpe folk med parproblemer, og har tidligere jobbet på familievernkontor, i spesialist- og kommunehelsetjenesten med par, familier og barn. Hun er godt kjent med de fleste problemstillinger så som utroskap/svik, intimitet/seksualitet, sjalusi, sinne, tap av nærhet, kommunikasjonsutfordringer m.m.

Hanna Damskau

PSYKOLOG & Familieterapeut

Hanna har lang erfaring fra systemisk jobbing med familier og par. Hun tilbyr terapi og veiledning til par og familier/foreldre. I tillegg tilbyr hun individualterapi for ungdommer.

Sindre Kvithyld Aasli

PSYKOLOGSPESIALIST / PARTERAPEUT

Sindre er spesialist i familiepsykologi og sertifisert emosjonsfokusert parterapeut. Han tilbyr parterapi, individualterapi, familieterapi og foreldreveiledning.

Avdeling for parterapi & familieterapi

Ved Psykologvirke har vi samlet noen av Norges fremste parterapeuter, som tilbyr terapi, undervisning og veiledning. Vi har også et samarbeid med Modum Bad og er involvert i pågående parforskning.

Vi har spisskompetanse innen blant annet emosjonsfokusert parterapi som er en av parterapimodellene med mest støtte i forskning. Den er velegnet for par som ønsker å bryte ut av negative samspill og gjenvinne nærhet og tillit i forholdet.

Når par er i tvil om de skal fortsette i parforhold har vi et eget faglig anerkjent tilbud som vil hjelpe par å avklare veien fremover: Avklaringsrådgivning (discernment counseling) er en rådgivingsmodell utviklet av den amerikanske samlivseksperten Bill Doherty.

Terapeutene våre underviser i både emosjonsfokusert terapi og avklaringsrådgiving nasjonalt og internasjonalt, og er knyttet til ledende miljøer innenfor parterapifeltet – både når det gjelder behandling og forskning. Vi har høy kompetanse til å gi veiledning til fagpersoner som arbeider med par og familier.

Fyll inn skjemaet, og vi svarer deg innen kort tid.

Vi behandler informasjonen fortrolig. Les mer i vår personvernerklæring.